Een prijs weten voor je verbouwingen of uitbreiding?

Op basis van het ontwerpplan en/of de meetstaat van je architect werkt De Huisverbouwer graag een gedetailleerde totaalprijs uit voor je verbouwing of uitbreiding. Vooraleer een prijs op te maken, komen we altijd langs voor een plaatsbezoek. Daarbij analyseren we grondig de situatie en kijken we naar de technische uitvoerbaarheid van het uitgewerkte ontwerp. Wanneer we zaken vaststellen die mogelijk anders of beter kunnen, leggen we deze voorstellen graag aan jou en je architect voor. Bezorg ons via onderstaand formulier al meteen je digitale ontwerpplannen, meetstaat, lastenboek en/ of stabiliteitsstudie. Des te meer info je ons bezorgt, des te meer kunnen wij het plaatsbezoek grondig voorbereiden.

Bezorg ons je ontwerp en meetstaat

Vul je gegevens in. Wij contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Offerte
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Maximale uploadgrootte: 268.44MB

Heb je al ontwerpplannen voor je verbouwing of je renovatie?

Contacteer De Huisverbouwer voor een bespreking van de plannen en een plaatsbezoek. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een gedetailleerde totaalprijs voor je verbouwing of renovatie.

Wel een huis, nog geen plannen?

In dat geval staat De Huisverbouwer je vanaf het begin bij met gericht advies voor een mogelijke verbouwing of renovatie. Wij controleren vrijblijvend of jouw ideeën technisch en budgettair haalbaar zijn én voegen er nog waardevolle suggesties aan toe.

Voor structurele verbouwingswerken stellen we je enkele mogelijke architecten voor die ervaring hebben met renovaties.