Woon je te krap? Heb je nood aan meer ruimte?

Woon je momenteel te krap? Heb je nood aan bijkomende volwaardige woonruimte? Al dan niet in combinatie met een totaalrenovatie creëert De Huisverbouwer de gewenste extra ruimte. Dit kan bijvoorbeeld een gelijkvloerse aanbouw aan de achterzijde of zijkant zijn of uitbreiding in de hoogte met extra verdiepingen. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe aanbouw of uitbreiding perfect aansluit met én geïntegreerd wordt in je bestaande bouwvolume.

Waarom kiezen voor De Huisverbouwer?

Ontdek hier alles over onze aanpak

Naast uitbreiden ook renoveren of verbouwen?

In vele gevallen gaat het uitbreiden van je woning gepaard met een grondige renovatie of een volledige verbouwing. In dat geval strippen we je volledige woning én bouwen we alles vanaf het ruwbouwwerk opnieuw op. Na een totaalrenovatie woon je als het ware in een ‘nieuw’ huis met het hoogste woon- en energiecomfort.

Lees hier alles over ‘renoveren & verbouwen’.

Heb je al ontwerpplannen voor je uitbreiding of aanbouw?

Contacteer De Huisverbouwer voor een bespreking van de plannen en een plaatsbezoek. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een gedetailleerde totaalprijs voor je uitbreiding of aanbouw.

Wel een huis, nog geen plannen?

In dat geval staat De Huisverbouwer je vanaf het begin bij met gericht advies voor een mogelijke uitbreiding of aanbouw. Wij controleren vrijblijvend welke mogelijkheden technisch en budgettair haalbaar zijn én geven je graag nog extra suggesties om de potentie van je woning maximaal te benutten.

In de meeste gevallen is de samenwerking met een architect verplicht. Wij brengen je graag in contact met vertrouwde architecten die veel ervaring hebben met het uitbreiden van woningen.

Contacteer ons hier voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Heb je al ontwerpplannen voor je verbouwing of je renovatie?

Contacteer De Huisverbouwer voor een bespreking van de plannen en een plaatsbezoek. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een gedetailleerde totaalprijs voor je verbouwing of renovatie.

Wel een huis, nog geen plannen?

In dat geval staat De Huisverbouwer je vanaf het begin bij met gericht advies voor een mogelijke verbouwing of renovatie. Wij controleren vrijblijvend of jouw ideeën technisch en budgettair haalbaar zijn én voegen er nog waardevolle suggesties aan toe.

Voor structurele verbouwingswerken stellen we je enkele mogelijke architecten voor die ervaring hebben met renovaties.