Is je woning toe aan een totaalrenovatie of een volledige verbouwing?

Heeft jouw huis stilaan zijn beste tijd achter de rug? Stroomt er onvoldoende licht naar binnen? Zijn elektriciteit, verwarming en sanitair volledig gedateerd? Verspil je te veel energie? Is de indeling van je woning niet meer naar wens? Kamp je met plaatsgebrek? Vertoont je huis structurele gebreken? Vertrouw op De Huisverbouwer om jouw woning volledig te renoveren en te verbouwen.

Waarom kiezen voor De Huisverbouwer?

Ontdek hier alles over onze aanpak

Zijn alleen totaalrenovaties mogelijk?

Onze grote kracht zit in totaalrenovaties of volledige verbouwingen van woningen.

  • Je kan ons evenwel ook inschakelen wanneer je bijvoorbeeld slechts één verdieping of de dak- en zolderverdieping wilt renoveren of vernieuwen.
  • Ook voor kleinere verbouwingswerken – bijvoorbeeld het opentrekken van de woonkamer naar de keuken – waarbij er structurele aanpassingswerken moeten gebeuren, kan je op ons rekenen.

Je bestaande huis uitbreiden of wil je een aanbouw?

Bij een totaalrenovatie of een bestaande verbouwing hoef je niet binnen het bestaande bouwvolume te blijven. Ook voor uitbreidingen of een aanbouw – al dan niet in combinatie met een verbouwing van de rest van de woning – kan je bij ons terecht.

Lees hier alles over ‘uitbreiden & aanbouwen’

Heb je al ontwerpplannen voor je verbouwing of je renovatie?

Contacteer De Huisverbouwer voor een bespreking van de plannen en een plaatsbezoek. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een gedetailleerde totaalprijs voor je verbouwing of renovatie.

Wel een huis, nog geen plannen?

In dat geval staat De Huisverbouwer je vanaf het begin bij met gericht advies voor een mogelijke verbouwing of renovatie. Wij controleren vrijblijvend of jouw ideeën technisch en budgettair haalbaar zijn én voegen er nog waardevolle suggesties aan toe.

Voor structurele verbouwingswerken stellen we je enkele mogelijke architecten voor die ervaring hebben met renovaties.