Wat zijn de kosten voor een renovatie?

Vooraleer je aan een renovatie start, is het zeer belangrijk om alle kosten in kaart te brengen. Wanneer je dit niet of onvoldoende doet, dan is het mogelijk dat de kosten voor je renovatie volledig ontsporen. Het beste advies om de kosten voor een renovatie te berekenen, is het inschakelen van een gespecialiseerde aannemer die je van begin tot einde begeleidt. Vertrouw daarom op het vakmanschap en de totaalservice van De Huisverbouwer uit Lint. Onze belangrijkste doelstelling is het afleveren van een kwaliteitsvolle renovatie binnen de afgesproken kosten. Bekijk hier enkele realisaties van gerealiseerde projecten.

De belangrijkste vraag: wat zijn de kosten voor je renovatie?

Al te veel mensen starten aan een renovatie zonder vooraf de kosten goed in kaart te brengen. Op die manier loop je een zeer groot risico op aanzienlijke overschrijdingen van je budget. Het kan zelfs zo ontsporen dat je deze financiële catastrofe een groot deel van de rest van je leven meedraagt.

Wie in zee gaat met De Huisverbouwer mag op twee oren slapen. Wij starten nooit met een kleine of grote renovatie zonder vooraf de kosten zeer goed in kaart te brengen. Zowel voor een totaalrenovatie als een uitbreiding ben je bij ons aan het juiste adres.

Eerste budgetraming

In de beginfase komen we vrijblijvend langs en analyseren we de technische mogelijkheden van je woning. We luisteren naar je verwachtingen en je beschikbare bouwbudget. Al meteen krijg je eerlijk advies of de kosten voor de gewenste renovatie realistisch binnen het budget passen.

Bijsturen of ontwerpfase

Wanneer dat niet het geval is, hebben we nog alle kansen en mogelijkheden om samen bij te sturen. Wanneer het wel lukt binnen het beschikbare budget, dan gaan we naar de technische ontwerpfase, al dan niet samen met een architect.

Gedetailleerde raming van de kosten van je renovatie

Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, dan berekenen we een gedetailleerde kostprijs van het volledige renovatieproject. Je ontvangt van De Huisverbouwer één heldere offerte. Dit is de prijs die je betaalt, zonder latere verrassingen. Wanneer je deze prijs goedkeurt weet je exact de kosten voor je renovatie.

Aan de slag

Wanneer alles grondig is voorbereid gaan we aan de slag. De meeste onderdelen van de renovatie voeren we uit met eigen vakmensen. Voor sommige facetten doen we beroep op streng geselecteerde vaste aannemers. In elk geval blijft zaakvoerder Gunter Aerts van De Huisverbouwer jouw enige en vaste aanspreekpunt tijdens het volledige proces, vanaf de eerste kennismaking tot en met de finale oplevering.

Heb je al ontwerpplannen voor je verbouwing of renovatie?
Wel een huis, nog geen plannen?
In beide gevallen kan je De Huisverbouwer contacteren voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Heb je al ontwerpplannen voor je verbouwing of je renovatie?

Contacteer De Huisverbouwer voor een bespreking van de plannen en een plaatsbezoek. Op basis van een grondige technische analyse ontvang je een gedetailleerde totaalprijs voor je verbouwing of renovatie.

Wel een huis, nog geen plannen?

In dat geval staat De Huisverbouwer je vanaf het begin bij met gericht advies voor een mogelijke verbouwing of renovatie. Wij controleren vrijblijvend of jouw ideeën technisch en budgettair haalbaar zijn én voegen er nog waardevolle suggesties aan toe.

Voor structurele verbouwingswerken stellen we je enkele mogelijke architecten voor die ervaring hebben met renovaties.